Corcovado, Chauita

Es diu que les 42.469 hectàrees del Parc Nacional de Corcovado és un dels llocs més intensos biològicament del món, vam tindre l’ocasió de gaudir-ne 3 grans dies.

Entrem al parc pel refugi La Leona, ens esperen 7 hores de caminada ( i 1 pensant com travessar un riu) per un sender que travessa la pura selva per arribar a l’estació biològica La Sirena.

Durant la caminada ens topem amb una gran quantitat d’animals salvatges que resideixen al parc: Monos aranya, monos de cara blanca, monos titi, coatís, cérvols, cocodrils, tamàndues, guacamais, tucans, colibrís i altres animals.És tota una gran experiència i aventura caminar per aquest paratge salvatge amb la incertesa de tindre la inesperada trobada amb un puma o amb un jaguar. No és probable però s’en senten moltes històries.

Després de la llarga caminada i de creuar molts rius arribem al refugi La Sirena, el nostre allotjament d’aquests dies. Aquí vam poder escoltar els sons de la vida nocturna de la selva, i podem dir que hi ha mooolta vida.

Vam passar un dia caminant i gaudint de la selva per senders propers a l’estació, al dia següent ens esperava el camí de tornada a peu i la carretera accidentada amb un camió.

Després d’un llarg viatge ens plantem a Chauita, un poble molt petit a la costa caribenya, per relaxar-nos dels dies de la selva i agafar forces per enfrontar-nos amb Perú.

Aquí per fi hem pogut veure l’animal que tant havíem escoltat tant a Mèxic com a Costa Rica: El mono aullador. La seva mida no fa justícia als crits ferotges que es poden sentir desde 4 kilòmetres.

Diem adéu a Costa Rica, havent apres el seu estil de vida tico:

PURA VIDA!!!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Costa Rica i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

13 respostes a Corcovado, Chauita

  1. Núria diu:

    Crec que l’últim capítol és el q més m’ha emocionat! 7 hores de caminada són moltes però pel bell mig de la selva segur q passen ben ràpid, natura per tots cantons…wawww!!
    I la nit….buff el que donaria per sentir la selva de nit, ha de ser un rebomborii!! jaja!

    Be, m’alegru que us estigui anat tan i tan bé!!
    I sàpigueu que sóc fan incondicional de “mirantelmon” ajaj és com un llibre d’aventures a plaços i amb personatges coneguts!

    Apa petons des de terres gironines macus!!!

  2. Maria! diu:

    ieeee!Pura Vida!si senyor!!

    quin gran lloc aquest, el país més verge del món diuen!
    i tantes hores x la selva segur q us van fer agafar una bona idea del q és!quina envejeta q em feu, xo llegir-vos es com viatjar una miqueta i apuntar llocs a on, si algun dia els calers ho permeten, vull anar!

    buenu macus, com sempre, seguiu disfrutant molt i vigileu els dos elementus q us em enviat cap aquí!!

    Una abraçada molt forta!!

  3. MAMUCHI diu:

    Despres de veure el Resort, jo vull anar !!!!! Es una pasada.
    M ‘encanta Costa Rica.

    Petons i mes petons

  4. Roland i Karla diu:

    A veure…la pluvisilva tropical és una ecosistema tropical amb més de 2000 l/m2/any, on pràcyicament tota la biomassa es concentra a les parts altes jo q poca llum arriba al sòl, es diu q 1/3 de totes les espècies de la terra es poden trobar aki…especialment artròpodes…..xDDDD….bueno ja prou q ja en debeu saber bastant de la pluvisilva…xDD

    M’alegro veure q seguiu bé, ja vam parlar i em vas explicar lo dels animals xo veure les fotos és una passada, hi ha una papallona q és impressionant, i les serpr ja saps q són debilitat….jajajaj

    Q vagi mt bé guapos…fins avaiat!

  5. Quina passada de crancs!!! Jo en vull un!!!

  6. sareta diu:

    guapus!!! però quines fotos tan xules!!!! Costa Rica…ufff!!! jo hi vull anar!!! els colors i els bitxos són impressionants!!!!
    un petó enorme!!!! i Bon Nadal!!!!

  7. Xavi diu:

    Vinga gent! Veig que Costa Rica és espectacular!! Ja que estic per aquí us desitjo bon any nou! Petons i abrassades!

  8. anna b diu:

    ei ei eiiiii!!! ens teniu abandonaatsss!!!!haureu tingut el millor inici d’any de tota la historia!!

    BON ANY NOU!!!!

    petonetsss

  9. Karla diu:

    Cosins!!!! que tal tot?? ja veig que tot molt b no?? nostrs estem a Lanzarote!!! passant una mika de kaloreta……. ejjejejejeje
    Stem aki amb l’Edu, Rocio Aida, Patry i Roland mirant les fotos increibles que penjeu!!! i tot i així que nosaltres estem a una illa perfecte ens feu moltíssima enveja… ajajajjajajaja
    A veure kuan ens veiem x el Skype!!!!

    Petonets!!! y a disfrutaaaaaarrr!!!!!!!!!!!

  10. neuz diu:

    preciosos!! com anem???
    no us he desitjat bon any encara… BON ANY!!!
    avui he somiat amb vosaltres, estàvem fent un cafè a nose on i em deieu: “mira les fotos que hem penjat noves, hi han uns colors blaus que t’agradaràn molt!” pero… era un somni, sisi, perque veig que la cosa segueix a Costa Rica… vull saber com us comença l’any!
    us trobo a faltar!
    mil petons, espero que parlem aviat i que estigueu genial!!!
    us estimo!

  11. A veure si ja sortiu de la selva!!! Un mes sense actualitzar!

    Una abraçada i molts de petons des del continent Europeu!

    Josep i Julia

  12. Marc diu:

    Impressionant el lloc!
    Molt interessant, me l’apunto 🙂

  13. lourdes diu:

    Hola…alex y compañia
    yo ademas de pura vida ,digo sana envidiiiaaaaa……
    disfrutarlo por nosotros, un abrazo. lourdes

Els comentaris estan tancats.